Volg ons ook op social media
Gratis verzending
Levering binnen 1-2 werkdagen
2 jaar garantieOver Ice-Watch

Bekijk de collectie

Ice-Watch

How It All Started

Ice-Watch is een Belgisch merk van horloges. Al sinds 2007 ontwerpt en produceert Ice-Watch de meest opvallende collecties in kleurrijke en stoere modellen voor jong en oud. Het motto van het merk is "Change. You can."

De horloges van Ice-Watch zijn vrolijk, opvallend en met een knipoog. De kleuren en bijzondere wijzerplaten spatten haast van de horloges af, waardoor deze altijd een bijzondere indruk achterlaten.

Collecties

De horloges van Ice-Watch zijn fun, sportief, kleurrijk, en vrolijk. Er zijn collecties voor zowel heren, dames als kinderen. Er is voor ieder wat wils met verschillende collecties zoals ICE generation, ICE steel, ICE pearl, ICE duo, ICE city en ICE mini. De basiskenmerken van Ice-Watch zijn siliconenbanden, nylon, carbon, een beetje leer en vooral veel kleur! :)


De horloges van Ice-Watch zijn allemaal 10 ATM, en kunnen dus gedragen worden tijdens zwemmen en/of watersporten. Met zijn unieke design en verschillende modellen en kleuren biedt het merk voor ieder wat wils, ongeacht smaak, stijl of stemming. Door het gebruik van materialen als siliconen en stainless steel hebben de horloges een hoog draagcomfort. De horloges zijn daarnaast van een uitstekende kwaliteit en kennen een garantie van 2 jaar.


Klik hier voor alle collecties!