Volg ons ook op social media
Gratis verzending
Levering binnen 1-2 werkdagen
2 jaar garantie

Garantie

Op deze pagina vind je alles over de garantie van Ice Watch horloges.

Garantie
Wij hanteren 2 jaar fabrieksgarantie op alle horloges. Bij horloges vallen de band, het glas, de batterij en de kroon buiten de fabrieksgarantie. Mocht je binnen de garantieperiode over een defect of slecht functionerend artikel beschikken, dan kun je dit ter reparatie aanbieden aan de officiële Service Center van Ice-Watch: www.thewatchlab.nl.

The Watch Lab is de officiële Service Center van Mondaine en is onderdeel van Horloge & Sieraden Center Nederland (HSC Nederland). Het reparatie atelier is opgericht in 2011 en repareert vrijwel alle horloges, van Zwitserse precisie uurwerken tot fashionmerken. HSC Nederland is de officiële reparateur van o.a. de Bijenkorf en partner van meer dan 500 juweliers in Nederland. Met een team van vakkundige en speciaal daarvoor opgeleide horlogemakers verzorgen wij met uiterste zorg al uw horlogereparaties. Alle reparaties, dus ook na 2 jaar, zijn welkom. Door de langdurige samenwerking met het merk Ice-Watch, kan The Watch Lab ook gemakkelijk en snel aan onderdelen komen om uw reparatie vakkundig uit te kunnen voeren.

The Watch Lab
Postbus 93
1500 EB Zaandam
info@thewatchlab.nl
www.thewatchlab.nl

Heb je nog vragen? Neem contact op via het online contactformulier.


Hoe lang is de garantie geldig?

Ieder horloge heeft een garantie van 2 jaar tegen materiaal- en fabricagedefecten.


Is het horloge in het verleden al eens gerepareerd?

Het horloge dat onder garantie wordt gerepareerd of vervangen, geniet de rest van de garantieperiode, gerekend vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum. De garantieperiode wordt niet verlengd, ongeacht of uw horloge is gerepareerd of vervangen.